Mig privat

Jeg hedder Karin og er født i 1977, jeg er gift og har 3 børn. Bor på natur skønne Fur en lille ø i Limfjorden, Bliver opladet i naturen i fordybelse og alene tid. Men ligeledes ved at være sammen med mennesker jeg holder af.
I min fritid nyder jeg at opdatere mig inden for den alternative verden via bøger og kurser. Er også glad for at gå lange ture, løbe og træne, dette giver mig en energi og en meditativ frirum.

Jeg er uddannet pædagog og har i mange år arbejdet med voksne med en autisme diagnose. Igennem mit tidligere arbejde fik jeg muligheden for at tage uddannelsen som pædagogisk massør, det åbnede op for en helt ny verden, jeg fandt ud af hvor stærk en virkemiddel berøring er og hvor helt igennem fantastisk vores krop er til at hele sig selv indefra. Mine observationer fra den pædagogiske massage, men også fra en egen søgen inde for den alternative verden, vagte en nysgerrighed og jeg har valgt at forfølge min drøm om at blive zoneterapeut . Jeg startede på Zoneterapiuddannelsen d.15 maj 2023 og er nu klar til at give elevbehandlinger, efter utallige øvelser på venner og familie.
siddeløbende med Zoneterapi uddannelsen er jeg i gang med et uddannelse forløb i anatomi, fysiologi og sygedomslære
.